Wednesday, 25 January 2012

breaking in

via COS
Flatforms are just a fancier name for creepers and I do appreciate what they do to a girl's silhouette or to an ordinary shoe for that matter. Also they should be comfortable enough for walking around the city all day and, why not, all night long. LP shoes. Finally I gave in and bought this COS version, now I have to make them butter-soft before going to London fashion week as I'm planning to wear them with everything, basically. But don't tell that to my double blister.

Moj čevljar je znova globoko zavzdihnil, ko jih je zagledal, baje je vse narobe z njimi; narejene so bile na kopitu za škornje (zato so se mi ves čas sezuvale), poleg tega pa so preveč ravne in zato z njimi hodim kot v pancerjih, kar moti bolj njega kot mene, I like that robot walk. Za pomlad-poletje si že ogledujem tole Carven espadrilasto različico, ki bo zagotovo prijaznejša do mojih nožic, čeprav bi Mr. Vodeb najbrž spet kaj pripomnil. Nihče ni popoln, kaj šele par čevljev.

2 comments:

  1. Ah, očitno imamo modni navdušenci podobne finte- estetika pred funkcijonalnostjo! Namreč, tudi jaz sem pred dnevi kupila čevlje s pokvarjeno zadrgo in poslala tatkota k čevljarju, da jih ne bi poslušala kot si jih ti. :-)

    ReplyDelete