Monday, 10 October 2011

stop being such a creeper

This Sonia Rykiel pair is just the best autumn shoe. Classic with a big fat, studded twist. A lot like the creepers by Prada but not as exploited.

Odkar sem jih dober teden nazaj videla v izložbi, se smukam okoli Wolfove (tudi zato, ker cene še niso razobesili in upanje ostaja). Že prej sem jih seveda ujela na pisti, si jih zabeležila in čakala, kdaj/če se pojavijo v Ljubljani. Očitno smo creepers friendly, saj so lani imeli tudi te Sonia Rykiel s kristalčki, ki sem jih potem spomladi ujela na nogah neke ženske na Beethovnovi in jo skoraj sezula s pogledom. V stopalca me zebe že od petka, moje mokasinke so, čeprav so iz zimske kolekcije, primerne bolj za hladne poletne dni. Rabim grdke par excellence.

6 comments:

 1. cudoviti so! ceprav so mi lanskoletni kristalni grdki se lepsi.

  zacenjam razmisljat o tem, da bi posvojila kak par v duetu. deljeno lastnistvo in te fore. kok mas stevilko noge? ;)

  ReplyDelete
 2. Mendij, ja, te lanskoletne čakam na yooxu, pa nič.
  Deljeno lastništvo? Če parafriziram Seinfelda: Do you realize in the entire history of Western civilization no one has successfully accomplished the shared ownership of the shoes. In the middle ages you could get locked up for even suggesting it.

  ReplyDelete
 3. Tudi meni se je pogled ustavil prav na teh OMG čevljih. Res so tako zelo kul, da sprehod po Wolfovi ni več enak sprehodu po Wolfovi pred njimi:-) Cena pa tudi mene zelo zanima. Ko ( če ) jo izveš...let me know:-)

  ReplyDelete
 4. deljeno lastništvo je bilo predlagano zgolj v šali, če pa se pojavijo na yooxu prosim tweetni, da se še jas mal poslinim pa se delam, da jih kupujem. :D

  ReplyDelete
 5. Cena je itak samo poteg kartice;)

  ReplyDelete