Sunday, 28 August 2011

lejlighedStaying in a hotel is very much like Lost in Translation without Bill Murray. Cheap hotels are just sad. And the sheets in expensive ones (that I get to stay at when traveling for Elle) still have that not-at-home smell that keeps me awake (and no Bill Murray to talk to). I have exceptional googling skills (don't laugh, it is a special skill), so when I travel I always do my best to rent an apartment or a room. On the photos you can see the lejlighed where I spent my nights (and one afternoon) in Copenhagen. That it is a single girl apartment made it all that more special.

Vsake toliko oznanim, da je čas za selitev, navadno takrat, ko pridem iz kakšnega drugega stanovanja v drugem mestu. Danes sem že gledala, kaj se ponuja v centru, in spet prišla do zaključka, da ni, da ne bo, da se morda moram preseliti nekaj tisoč kilometrov stran, da bi našla belo in škripajoče in kar je še teh Perecastih reči, ki me spravijo v doma-sem stanje.

3 comments:

  1. zelo simpatična zgodba z zelo kulskimi fotkami.

    ReplyDelete
  2. mihaela m.o., hvala, dekor mi je sicer strašno dolgočasna tema za pisanje/branje, v katero vsi tlačijo neke predimenzionirane besede.

    ReplyDelete
  3. najlepše stanovanje sem živela v Kopenhagnu...potem, ga ni doseglo nič več

    ReplyDelete