Saturday, 11 June 2011

be afraid, be very afraid

There were some tendencies in this direction before, but now it's official, skirts/dresses over pants are here – again. All too soon if you ask me. I can still feel them around my thighs. Such a hard thing to pull off if you have any hips. The photo is from Acne Resort 2012 collection. Like LCD Soundsystem might say: Acne, I love you, but you're bringing me down.

Ko me kdo pocuka, se nikdar ne spomnim res hudega osebnega modnega kiksa. Bilo jih je in jih je še o-g-r-o-m-n-o. Nošenje oblek/kril čez hlače se je kot kolektivni rdeči karton uveljavilo ravno takrat, ko sem začela delati na televiziji. Še zdaj me zmrazi misel, kaj je to naredilo moji zadnjici. No, ja, je pa res, da je do 2012 še cela večnost in do takrat se lahko zgodi skoraj vse, celo to, da bosta nekje med obešalniki moja oblekica in hlače postala kot rit in srajca.

4 comments:

 1. ne, ne in ne. no way. nisem in ne bom, tako kot nikoli ne bom nosila kitten heels, ki si ne zaslužijo imena heel...

  v najslabši kombinaciji je to možno z jeans na jeans.
  zmrazi me ko vidim to na ulici, v večini priperov v nekem hipi stilu. široke lanene hlače in čez obleka, ki sega do sredine stegen.

  hvala lepa, ostala bom pri svojem ledru, netih in visokih petah ter golih nogah.

  ReplyDelete
 2. se strinjam z ireno :D

  drugače pa, sm lih odkrila tvoj blog in mi je všeč tko, kot so mi všeč tvoji članki v Elle, zanimivi, izredno berljivi in bi blo zanimivo brat članke kot knjigo a la Carrie Bradshaw :D

  have fun ;)

  http://catwhisperer-tash.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Ha, pa da nas vidim čez eno leto.

  IRENA, jaz se še kar naprej kregam s petkami, ne marajo me, sem pa zelo za gole noge, sploh pod oblekami, kamor ne sodijo ne hlače ne pajkice.

  tash, dobrodošla in hvala! Projekt 'knjiga za punce' sem že nekajkrat zagnala, a ga nerazumevanje založb vsakič malo zaustavi.

  ReplyDelete
 4. jaz se bom pa pustila presenetit, mogoče sama sebe, mogoče me bo katera druga...nikoli ne bom rekla nikoli...kako že; zarečenega kruha...

  aha tvoj zadnji članek Dekleta iz razreda A, bi si lahko uokvirila in nabila nad posteljo. jp, sem ploh and proud of it;)

  ReplyDelete