Sunday, 29 May 2011

ljubljana by night

photo by fixinchevys for DCMU
The city looking good on a not so special Saturday evening in May. It looks like I am carrying an x-ray of the Jil Sander bag.

Mr. Olivier Zahm je postregel z najboljšim nasvetom za moško garderobo: "Oblikuj si uniformo, v kateri ti bo udobno, in vztrajaj pri njej. Poišči kose, ki ti najbolje stojijo, potem pa jih preprosto nosi dan za dnem, dokler niso popolnoma uničeni." Tudi za fantaste punce to pride zelo prav. Komu se ljubi vsak dan menjati identiteto? Še posebej poleti, ko je vztrajanje pri basic kosih in eni trapariji (v mojem primeru The vrečki) najbolj pametno, kar lahko storiš. V Ljubljani so zadnje čase obleke vse preveč lepe in ravno prave. Kot je nekoč pripomnila urednica D. V.: mlada ženska (kar je tudi gospodična Ljubljana) se mora oblačiti po lastni modi,  po (uradni) modi naj se oblačijo starejše gospe.

3 comments:

 1. Jebemti, si dobra! ;) Krasna fotka, kot da ne bi bila posneta v Ljubljani.

  ReplyDelete
 2. Forka je Top. Morda si oblekla uniformo, ampak fotka je zaradi tvojega izraza čisto "sveža";)aka drugačna..dinamična..kokrslučajna...JE(mah, skratka, pritegne)
  Ekoas, dajmo Ljubljani enkrat šanso (pa čeprav je to zamegljena ulica...kot jih je na taužnte bilokje);)

  ReplyDelete
 3. "mlada ženska (kar je tudi gospodična Ljubljana) se mora oblačiti po lastni modi"

  to je moje stališče za človeka neglede na spol in starost. lastna moda, in ne tista, ki jo diktira modni svet, temu pa večina slepo sledi. zeeeh.

  no, sem te mela priliko videt tudi jaz - s to torbico. letos enkrat, na trubarjevi, v eko-bio&sfašta trgovinci :D dobra je, res. zase pa bi izbrala indigo barvo, če bi sploh obstajala :)

  lp,
  ana

  ReplyDelete