Friday, 4 March 2011

last time I checked there were 101


pics via love indigo
This season, I mean the next season, I am really into makeup spotting, which I haven't been paying much attention to since the infamous Prada AW07 look. On top of my get-out-of-here list are of course the Topshop Unique nails done by who else but Sophy Robson. My next diy project.

Slaba pustašica sem. Ker nikoli ne bom postala dobra, skušam svojo slabost obrniti v porednost. Topshopova modna revija je bila strašno kul in pika in pika in pika in pika in tako naprej do stoene pike. Kul je bila predvsem zaradi hura! makeupa in björkiš frizur, koga brigajo od dalmatinca sposojene jakne. Pust deluxe. Najbrž ne bom zgubljala časa z lasmi, že tako me ne ubogajo, so pa nohtki videti zelo sama-doma-v-soboto-popoldan, čeprav še nimam belega mat laka in se bom najbrž odločila, da popikam katerega drugega z domače poličke. Trikotni smrček je tudi office friendly, narejen v minutki. Mogoče mi do torka celo uspe. Držim pesti šape.

2 comments:

  1. Ha, jaz sem tudi tocno o tem razmisljala :D ... obstaja pa lak ki naredi ta efekt, na zalost je bil v londonu razprodan, ko je bila tam moja frendica na obisku. ah, poguglaj BarryM Instant Nail Effects.

    ReplyDelete
  2. Medžik! Tudi OPI ima te prask-prask pomagače (dobiš jih celo pri nas), ampak jaz sem svinčnik za šminko že pomočila v črni lak in svojim ljubim nohtom dala ošpice. Nadvse amatersko, a zabavno.

    ReplyDelete