Thursday, 31 March 2011

fresh trash

photo by fixinchevys for DCMU
– Vorrei essere tua moglie e vorrei divertirmi come una puttana. (La Dolce Vita)

The photo is from a shoot we did some weeks ago. Wearing my Calvin Klein Collection jacket that I got on sale in HK. First I picked up the black one but in the end went for the light version as I plan to wear it in spring and show off all its minimalistic attributes (I am still not sure how Lara Stone puts her boobs in CK pieces). I am so ready for it. For spring that is (the boobs would also be a nice addition for a day or two).

Moj fotr bi mi rekel uličarka in jaz bi to vzela za kompliment. Kolektiv Smetnjak me je povabil, da odgovorim na njihov 12-stopenjski vprašalnik, ki ga lahko preberete tukaj. Najbolj sem se namučila z vprašanjem št. 7.

7 comments:

 1. Ha ha, s sedmim si lepo odbila žogico nazaj ... meni so pa zadnji biseri modrosti zelo všeč. :)

  ReplyDelete
 2. a obojeročna si od otroštva, al si sama natrenirala eno roko? vedno me je zanimalo če se to da, pa nisem dovolj vztrajna :)

  ReplyDelete
 3. poppy, :) in :))
  maša, levico imam takšno že od nekdaj, ampak ni tako zelo pametna, pisat še vedno ne zna, samo lakira in striže rada, strašna fufica je.

  ReplyDelete
 4. Mene pa zanima katero šminko imaš na šobicah, ker je čudovita. LP, Anja

  ReplyDelete
 5. Lepa, lepa ...

  ReplyDelete
 6. Anja, šminka je na fotki bolj ciklamasta, kot je v resnici. Je pa sicer čudovita vintidž hladna marelična YSL Rouge Volupte 13. Mimogrede, ponjo in po druge se splača v Midas, imajo - 25 %.

  Anonymous, hvala, hvala ...

  ReplyDelete