Thursday, 17 February 2011

these shoes were made for stalkin'

So Jane aka Sea of Shoes isn't impressed with this season Prada shoes. All other men and women on the planet love this daring take on brogues.

Naj kar takoj povem, da se z njimi nisem šla pepelke, občudovala sem jih od daleč kot fanta za šankom. Njihova tortasta narava združuje vse čevlje, ki jih moški potrebuje, in torej tudi ženski pridejo prav: klasične churchaste, superge in espadrile (le kako se zaradi te plasti razumejo z dežjem?). Zveni strašno, a je videti odlično, zelo Prada, skratka.

3 comments:

 1. Ah ja, ti Pradini grdki. Sem jih snubil v Istanbulu. Bili so mi kot uliti, ampak sem jih pustil v škatli. Ne vem namreč, če si lahko privoščim še dodatne centimetre, ampak who cares, poskusim spet v Milanu.

  ReplyDelete
 2. Dodatni centimetri dajo čisto nov pogled na življenje in na pulte oz. vse delovne površine, je za poskusit. Moraš javiti, koliko si jih naštel v Milanu, če jih je preveč, navijam za Jil Sander.

  ReplyDelete
 3. Ja... jaz kar nisem mogla verjeti svojim očem, da te čevlji Jane niso všeč, ker ima na splošno zelo ekskluziven okus za čevlje.
  Jaz sem z njimi v sovražno-ljubečem odnosu. I hate them, but I love them. Halo, sej so Prada si na koncu rečem... itak da so kul! 3v1 nov trend, haha :)

  ReplyDelete