Sunday, 14 November 2010

the blue brothers

Since the Lanvin x h&m lookbook came out everyone is asking me if my shoes are from the collection. They do look alike. People in general can't get enough of them; they even make my cobbler all soft. The metallic blue is wearing off slowly and the shoes keep getting more and more silvery. With them I feel like an extra in a Fred Astaire movie. They are Sergio Rossi, bought in Berlin in one of Budapester Schuhe outlet stores where strangely enough you can find some interesting things.

Po resnici povedano nisem bila ravno navdušena nad m-o-d-r-o, zapičila sem se v parček, ki je vlekel na rdeče zlato. Še dobro, da jih niso imeli v moji številki in sem na koncu obtičala s temi. Z njihovim usnjenim podplatom najraje drsim po zlizanih stopnicah in si jih nikdar ne odvežem, le nataknem. Najbrž bi jih obula na dejt s Tadejem Zupančičem.

4 comments:

 1. moji prvi z veliki Č so bili rossi. o postarani modi pa sem se nagibal k elle:) saj veš da je že izšla ne?

  ReplyDelete
 2. super obleko si imela na elle, stilski iziv..;)

  ReplyDelete
 3. o, zdaj se mi pa že bolj svita, kateri peter bi lahko bil. hvala, ekoas je pripomnil, da nosim same znamke, ki ne obstajajo več, le kaj bi na to rekel modni horoskop.

  ReplyDelete
 4. pa si me:
  si se mi zdela tako dvignjena...sem hotel pristopit k tebi...eh..pa sem si rekel, da raje ne;)
  naslednjič bom.

  ReplyDelete