Monday, 5 April 2010

everybody say miau

picture via miu miu
It looks like I am going to Paris this week to have a chat with a supermodel. Oh my. I just can't wait to get some big city lights into my hair.

Takoj ko sem zagledala tele pol-iz-meda-pol-iz-mleka parčke, sem za Elle napisala: Pomlad in poletje 2010 napovedujeta hladno fronto, če nič drugega, so se po letih vrtoglavk vrnile tricentimetrske pete, tako imenovane kitten heels, mačje petke. A vidite, v tem čudovitem modnem svetu se vedno najde nekdo, ki vse skupaj obrne na glavo. Miuccia Prada je, čeprav je pred slabega pol leta izjavila Platforme so mrtve!, na brv poslala manekenke v čevljih z debelo visoko peto – in nekajcentimetrsko platformo. Na 'mačji' trend se je požvižgala z vzorcem na čevljih, po katerem se smukajo bele muce. Miuccia je komentirala: »Želela sem povedati nekaj novega o tem, kako lahko nedolžnost preživi na tem svetu.« Toda nedolžnost ni tako zelo nedolžna, ko se je lotijo lolite. Pokažimo kremplje!

5 comments:

 1. Off topic - Ali si bila v 5ek tisto ti v Žmavcu? I think i saw u :)

  ReplyDelete
 2. Hm. Ja, najbrž sem res bila jaz in to on my very best behaviour.

  ReplyDelete
 3. Np, with someone from the good old days...

  ReplyDelete
 4. Heh, v tehle čeveljcih pa je čisto vseeno, če si zgoraj brez (od kolen navzgor namreč)...vsaj jaz ne bi videla drugega. Signora Miuccia ima kratko pamčenje in sublimno fantazijo! (taka fotka pa me sploh omrtvi)

  ReplyDelete