Sunday, 7 March 2010

505


Ah, it feels good when you get your hands on the bottle of pure Chanel. It's intoxicating, god forbid they would ever start doing cocktail drinks with double C. This is the privilege of living in a small city: the nail vernis everyone is talking about is not sold out, I repeat not sold out. This weekend I had all the time in the world to dip my fingers in it but haven't yet. I wonder why. It's like bringing home a new dress, it needs time to become totally mine, to surrender. Otherwise they would just eat me alive.

Bež(no)-siva. Rada se vpišem na waiting listo - če sami ne delamo pompa, ga nihče drug ne bo. Stvari takoj postanejo bolj mamljive, če obstaja za njih seznam, lestvica; če so out of stock, se grizemo, četudi zadevščine sploh nismo nameravali kupiti. V Maxiju sem jih dvakrat prosila, če me lahko pokličejo, ko dobijo Chanelovo kolekcijo, bili so tako mlačni, da me je minilo. Šla sem v Limoni. Čez nekaj dni so enega prestregli in zdaj ga imam. Particulière. Moja steklenička pomladi '10. Oh, stvari, ki jih bova skupaj natipkali!

4 comments:

 1. enega prestregli? ughhh...naj še enega zame. vidim da bo treba it na lov

  ReplyDelete
 2. a 407 si uspela prestreči? ahh Jade. Ceprav je tale kaki siva v istem fazonu. :))

  ReplyDelete
 3. Poznam dojenčka, ki je čisto navdušen nad lakiranimi nohti. Najbrž misli, da so bonbončki. Ampak tale 505 mene, prej kot na bonbone, asociira na balerinke Repetto v barvi Vernis Dust ...

  ReplyDelete
 4. Mina Fina, ni mi uspelo priti do tega žabice-sladke-irme odtenka, čeprav sem bila tisti čas v Milanu in so bile lutke v izložbi na debelo namazane z njim. Gospa v tvidastem kostimčku mi je povedala, da ga sploh ne bodo dobili. Ne vem, zakaj ti laki ne potujejo z modno karavano po fashion week prestolnicah.

  Barbara, barva je v bistvu zelo bukov ostrigar. Danes na močnem soncu bi lahko prisegla, da sem videla malo vijolične v njem, pa tudi vojaško zelene. Vsekakor ne kriči pomladi, kaj šele poletja.

  ReplyDelete